Kiinnostavatko tontit?

Tervetuloa mukaan rakentamaan kestävää tulevaisuutta.

Olisiko sinun kotisi lähellä kaupunkia, mutta luonnon helmassa?  Skaftkärrin kolmea uutta asuinaluetta Omenatarha, Toukovuori ja Kevätlaakso rakennetaan kestävän kehityksen periaatteilla. Skaftkärrin alueelta tontin ostava tai vuokraava saa 1000 euron alennuksen tontin hinnasta tai ensimmäisen vuoden vuokrasta, mikäli kauppa tai vuokrasopimus tehdään vuoden 2014 loppuun mennessä ja jos hän sitoutuu hankkimaan kaupungin määrittelemän energiankulutuksen seurantalaitteen ja laajakaistayhteyden sekä luovuttamaan mittaustiedot Porvoon kaupungin valitseman toimijan käyttöön kahden vuoden ajan asunnon käyttöönottokatselmuksesta lukien.

Lisätietoa asumisesta Porvoossa

Vapaita tontteja voi tiedustella Porvoon kaupungilta

Kaikkien aikojen Porvoo - mikä kaupunki?

Tutustu Porvooseen.

Unelmien kotikaupunkiin.

Unelmat on tehty asuttavaksi

Kauniin luonnon läheisyys, lyhyet etäisyydet keskustaan palveluineen, runsaat harrastusmahdollisuudet, rikas kulttuurielämä ja kivat kodit. Siinä muutama syy, miksi kutsumme Porvoota unelmien kotikaupungiksi.

Lue lisää

Utuisia Ruutuja

Sunnuntai 4.6.2017
Kesän myötä vähitellen heräännen luonnon lisäksi heräilee myös tämä laiska bloggaaja talvihorroksestaan. Koko kevään ajan vapaa-aika on kulunut lähinnä liikuntaharrastusten parissa, mutta nyt...